Billard: Der er flere billardborde til rådighed i underetagen på Lundebjerggård samt et dartspil. Billardaktiviteten  foregår i samarbejde med Aktivitetscentret Tolleruphøj. Der arrangeres turneringer i samarbejde med andre centre i Nordsjælland.
Blomsterbinding: Der udvises stor kreativitet og fantasi på disse hold og resultaterne er imponerende.
Bridge er en af vore største aktiviteter. Der spilles bridge mandag, tirsdag og onsdag eftermiddag samt undervisning torsdag formiddag.
Cykling: Hver Mandag kl. 9,30 drager et cykelhold ud fra Lundebjerggård. Der er ingen forpligtende tilmelding, du møder blot op og man er hjemme igen til frokost. 15-20 km i Frederikssunds smukke omegn; god motion i godt selskab.
Découpage: En helt ny aktivitet, inspireret af et besøg på Kunstmuseet Arken, hvor man viste dronningens smukke découpagearbejder.
EDB. Der tilbydes undervisning i Windows 10 for seniorer. 
Knipling: Dette gamle håndarbejde, som dyrkes af  dygtige kniplere, nærmer sig kunsthåndværk..
Kortspil. Udover bridge, spilles der også whist på Lundebjerggård, og er du til andre spil som f.eks. Canasta, så er der måske mulighed for at oprette et hold.
Litteratur: Læsegrupperne mødes en gang om måneden og diskuterer og analyserer månedens bog, som stilles til rådighed af  biblioteket.
Madlavning: Det er en populær aktivet, ikke mindst hos mændene, hvor man hygger sig med at nyde egne retter til et glas vin, men også ”Hjertevenlig” mad er på programmet.
Maling/Tegning. Man behøver ikke være den største kunstner for at deltage. Fællesskabet og den fælles interesse betyder meget, og det ses da også rundt omkring i lokalerne, hvor der hænger værker, som er fremstillet af  brugerne på Lundebjerggård.
Musik:  Lundebjergmusikerne er en af de ældste aktiviteter på Lundebjerggård. Hver fredag formiddag kan man høre , at de øver sig i Salonen, lige fra Mozart til Bellman.
Patchwork: Et af de gamle håndarbejder, som  stammer fra USA, har udviklet sig til kunsthåndværk af høj karat. Patchworkerne på Lundebjerggård er meget dygtige, og det er en fornøjelse at se deres arbejder, når vi har udstilling.
Porcelænsmaling:  Nogle få entusiastiske porcelænsmalere  hygger sig hver tirsdag eftermiddag. Der er plads til flere, hvis du er interesseret.
Sang “Lundebjergkoret” er et kor hvor alle kan være med. Vi har vores eget repertoire og synger om torsdagen. Hvis der er interesse optræder vi gerne for andre.
Sang i Cafeen anden Tirsdag i måneden er kravene mindre forpligtende. Der er ingen tilmelding, men man hygger sig med en fælles interesse.
Stenslibning:: Lundebjerggård har indrettet et specielt værksted til stenslibning. Det bliver flittigt benyttet, og der fremstilles mange virkeligt smukke smykker af sten i alle regnbuens farver.
Strikning. ”Nørkledamerne” er et fast indslag i Lundebjerggårds caféliv. Snakken går og ingen er i tvivl om, de nyder det.
Sprog:  Der tilbydes undervisning i flere sprog. Engelsk / Fransk for såvel begyndere som øvede, samt spansk, hvor  undervisningen er tilrettelagt med henblik på dagligt sprog til rejsebrug. Tyskundervisningen  er baseret på  samtale om relevante emner og der kræves lidt forkundskaber.  Udflugter, museumsbesøg og film kan indgå i undervisningen.
Styrk din krop, kan du gøre på mange måder. Lundebjerggård tilbyder såvel Motionsgymnastik på hold som individuel styrketræning, hvor der tilbydes et alsidigt udvalg af træningsmaskiner. For at få tid til at benytte disse maskiner, skal man have en times introduktionskursus af en fysioterapeut. Dette arrangeres en gang om måneden.
Syning: I Håndarbejdslokalet er der hver onsdag gang i nål og tråd samt symaskiner. Som alle andre hold har de et dejligt socialt miljø, og der er helt sikkert plads til flere.
Træsløjd: Lundebjerggård råder over et velassorteret værksted med mange maskiner til bearbejdning af træ. Der er plads til flere aktører alle ugens dage
Zumba: Vi har i denne sæson startet et zumba hold i salonen. Zumba Gold, som betyder, at det foregår i halv tempo og kun en halv time—alle kan være med.
Lundebjerggård
Aktivitetscenter for seniorer
Lundevej 48, 3600 Frederikssund
Telefon 30 20 87 29
Åbningstider

September til april har centeret åbent

alle hverdage 9-16, (maj-august, 9-15)

lørdag samt søn–og helligdage 10-14

Centervagt

alle hverdage 10-16, (maj-august, 9-15)

lørdag samt søn–og helligdage 10-14