Lundebjerggård


Gå til indhold

IT undervisningEDB (
Elektronisk Data Behandling) eller IT (Informations Teknologi)
Lige meget, hvad vi kalder det, så er det blevet en del af hverdagen for de fleste af os.

På Lundebjerggård har vi dygtige undervisere klar til at hjælpe dig med at komme i gang, eller få udvidet dit kendskab til brug af de nye medier.

Vi kan undervise dig på Lundebjerggårds pc’er, på din egen medbragte bærbare pc eller på din iPad og iPhone. Vi kan også tilbyde hjælp til en tablet, som ikke er en ipad, men feks. en Samsung.

Vi tilbyder undervisning på flere niveauer og med forskellige emner. Undervisningen foregår på små hold fra 4 til max. 6 elever pr. hold.

Du kan f.eks. lære om brug af NemId, billedbehandling, brug af mailprogrammer, skrive- og regneprogrammer, og hvis du har ønsker eller forslag om andet, så forsøger vi at finde ud af det.

Du kan få udleveret et tilmeldingsskema hos Centervagten og aflevere det udfyldt samme sted, så kontakter vi dig, når der er en plads på et hold.

Du er også velkommen til at ringe til administrator af undervisningen, Lis Bundgaard på telefon 26599901.Akut PC hjælp!
Har du problemer med din bærbare PC?

Hver torsdag mellem kl 12 og 15 (eller efter aftale: spørg Centervagten) kan du møde op på Lundebjerggård og få hjælp til din bærbare pc.
Du kan f.eks. få renset den for programmer og/eller opdateringer, som du ikke skal bruge.
Eller du kan få installeret nyt antivirus program, opdateret Java, oprettet mailprogram f.eks. Gmail eller noget helt andet.
Du er også velkommen til at spørge om råd til køb af pc, iPad eller programmer.


Retur til indhold | Retur til hovedmenu